NAGETSI SAVLADALI BULSE U ČIKAGU

NAGETSI SAVLADALI BULSE U ČIKAGU, JOKIĆ ISKLJUČEN

13.12.2023

SRPSKO KOLO PRED POČETAK MEČA BULSA I NAGETSA U JUNAJTED CENTRU U ČIKAGU

U prepunom Junajted Centru u Čikagu sinoć je odigrana utakmica između Čikago Bulsa i Nagetsa iz Denvera. U većini slučajeva kada su Nagetsi i Nikola Jokić u gostima kod Bulsa na tribinama se okupi veliki broj Srba i viore srpske zastave a na parketu se igra kolo. Tako je bio i sinoć. Bilo je to srpsko veče u Čikagu pa je povodom toga  pre početka utakmice nastupila folklorna grupa “Moravac” iz crkve Sveti Nikola.

Sam meč protekao je uzbudljivo a Nikola Jokić (Nuggets) izbačen je posle dobacivanja sudiji nakon samo 16 minuta igre. Nikola Vučević iz Bulsa zabeležio je 13. dablova u sezoni sa 26 poena i 16 skokova za 33 minuta. Utakmica je završena rezultatom Bulls 106, Nuggets 114.

IZJAVE JOKIĆA I VUČEVIČA NAKON MEČA NAGETSA I BULSA U ČIKAGU – VIDEO

Jokić i Vučević posle utakmice Bulls-a i Nuggets-a u Čikagu. Rezultat: Bulls 106, Nuggets 114

Nikola Jokić je nakon utakmice rekao da bi bilo interesantno videti kako bi se ovaj meč završio da se igrlo u Srbiji. Zasluženo ili ne sudijska reč je poslednja, dodao je Jokić. Sto se tiče učešća na Olimpijskim igrama u Parizu Jokić kaže da su one još daleko.

Nikola Vučević kaže da mu je žao što je Jokić izbačen nakon prvog poluvremena i misli da nije zaslužio da se to desi. Vučević dodaje da se uvek raduje njihovim duelima i da mu je drago da se vide i ispričaju posle utakmice.

Jokić isključen pred kraj prvog poluvremena – VIDEO

Jokić isključen pred kraj prvog poluvremena – Chicago Bulls and Denver Nuggets

Autor: STV

Foto, video, Saša Lukić Srpska Televizija USA

Foto folklor: Lola Dubak i Aleksandra Ratković

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GORE